Ihana kesäherkku on sekoittaa valkosipulia oliiviöljyyn, valuttaa sitä laakealle astialle grillattujen paprikoiden päälle, pilkkoa sekaan hyvälaatuista anjovista sekä ripotella kaapriksia. Mausteeksi hiukan rouhittua mustapippuria ja halutessa ohuita parmesanlastuja. Sopii vaikka grillimakkaralle.
keskiviikko 10. maaliskuuta 2010
Pidän kaapriksista
Ihana kesäherkku on sekoittaa valkosipulia oliiviöljyyn, valuttaa sitä laakealle astialle grillattujen paprikoiden päälle, pilkkoa sekaan hyvälaatuista anjovista sekä ripotella kaapriksia. Mausteeksi hiukan rouhittua mustapippuria ja halutessa ohuita parmesanlastuja. Sopii vaikka grillimakkaralle.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ravyista en oikein pidä, mutta tuosta valkosipulista T Y K K Ä I S I N, vaan ei taas mies pidä, niin ollaan vähemmän valkosipulijuttujakin tehty.
VastaaPoistaKaprikset on mielenkiintosia, pitääpä testata krassia, oh, ne siemenet unohtukin ostaa, eikun heti uudestaan siemen kauppaan, höh, en edes muista pitikö krassit esikasvattaa muuten?
Monenlaista siementä on mökille ostettu.
Mutta kauniita on nuo sinun esille laitot aina, ihanat! ;D
Valkosipuli jakaa mielipiteitä... ja perheitä :)
VastaaPoistaKrassia ei tartte välttämättä teidänkään korkeudella esikasvattaa, mutta toki aikaisemmin saa näyttävää kukintaa. Liian aikaisin tulee helposti honteloita :D